طرز تهیه کاپ کیک بدون نیاز به فر و همزن و بدون عذاب

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک بدون نیاز به فر :

تخم مرغ        یک عدد
شکر              سه قاشق  غذاخوری
وانیل             یک چهارم قاشق چایخوری
روغن             چهار قاشق غذاخوری
آرد                 چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر      یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو       حدود یک قاشق غذاخوری
شیر               سه قاشق غذاخوری

روش تهیه  کاپ کیک بدون نیاز به فر :

تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب به هم میزنیم

2

شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم

3

زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه میکنیم

4

آره و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم

5

پودر کاکائو رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم (می تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم)

6

در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست

7

فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!

8

توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مئت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن

9

بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن

10

بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.

11

فنجان ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه

12

بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه

1

کیک های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین و سرو کنین

نکته: با این مقدار مواد گفته شده حدود پنج تا شش عدد کاپ کیک با اندازه ای که توی عکس ها هست میشه تهیه کرد.

روز مادر بود و یکی دو ساعتی بیشتر وقت نداشتم تا یه چیزی درست کنم و مادری رو به اصطلاح سورپرایزش کنم.با توجه به شرایط و خراب بودن فر و … دیدم بهترین کار درست کردن این کاپ کیک ها هستش

کاپ کیک ها رو به روش گفته شده آماده کردم!
با این تفاوت که کمی پودر کاکائو رو بیشتر کردم و کمی هم پودر نسکافه بهش اضافه کردم (پودر کاکائو به خاطر تیره تر شدنش و پودر نسکافه به خاطر اینکه مادری طعم نسکافه رو بیشتر از کاکائو دوست داره)
از اونجایی که آخر کار فهمیدم شیر هم خراب شده و قابل استفاده نیست به جاش از یک قاشق خامه و سه قاشق آب استفاده کردم

20140420_182642

برای تزیین روی کاپ کیک ها کمی شکلات رو ذوب کردم و روی کیک ها ریختم به شکلی که کمی از اطرافش به صورت نامرتب شره کنه

20140420_235321

20140420_235330

در نهایت گل ها و برگ هایی رو که در مدت پخت کیک درست کرده بودم روی شکلات آب شده گذاشتم تا وقتی شکلات خودش رو میگیره گل ها هم به کیک بچسبن

20140420_235454

کاپ کیک ما آماده ست، امیدوارم لذت برده باشید.

20140420_235534

20140420_235716

fvxsf

لینک کوتاه خبر: http://peykedaneshjoo.ir/?p=36354

این خبر را به اشتراک بگذارید :